L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00     contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Prima anvelopă de testare produsă la fabrica de anvelope Nokian Tyres din Dayton

Articole și informații utile

Prima anvelopă de testare produsă la fabrica de anvelope Nokian Tyres din Dayton

Construcția la noua unitate de producție a companiei Nokian Tyres în Dayton, Tennessee este conform estimărilor și compania se așteaptă să înceapă producția de pneuri acolo pentru uz comercial la începutul anului 2020.

Procesul de producție este în curs de desfășurare și prima anvelopă de încercare, un Nokian eNTyre 2.0, cu dimensiunile 205/55 R16, a fost fabricată în cadrul instalației. Momentan si pînă sfarsitul anului,  Nokian Tyres vor produce mii de anvelope pentru testarea si calibrarea masinii. Capacitatea anuală a fabricii va fi de 4 milioane anvelope în 2023, cu un potențial de extindere suplimentar.

A declarat senior VP Mark Earl, Nokian Tyres, care supraveghează operațiunile din America de Nord ale companiei: "Această etapă este semnificativă pentru echipa de producție, angajații din întreaga America de Nord și echipa din întreaga lume. Suntem bucuroși să împărtășim această noutate clienților noștri, care vor beneficia de gama extinsă de produse și de serviciile îmbunătățite pe care fabrica ne va permite să le oferim. "

Fabrica va permite companiei să facă produse adaptate nevoilor consumatorilor nord-americani, să-și extindă baza de clienți și să-și consolideze relațiile cu clienții existenți în regiune.

Acum, când producția de încercări este în curs de desfășurare, Nokian Tyres își va îndrepta curând atenția asupra creșterii echipei din fabrică. În prezent sunt angajați aproximativ 70 de persoane. Până la atingerea capacității totale de patru milioane de anvelope, echipa se așteaptă să fie în jur de 400 de persoane.

Echipa de producție a fabricii s-a întors recent acasă de la o experiență intensivă de formare de șase săptămâni la celelalte fabrici ale celor de la Nokian Tyres din Rusia și Finlanda. Excursia de antrenament a angrenat angajații în procesele de producție ale pneurilor .

"Nu ne concentrăm doar pe construirea de produse premium; de asemenea, dorim să oferim o experiență premium echipei. Pur și simplu, dorim să fim angajatorul ales în sud-estul Tennessee ", a comentat directorul de operațiuni din fabrica Dayton, Peter Chia.

Fabrica Dayton va servi drept catalizator pentru strategia de creștere a producătorului finlandez Nokian Tyres în America de Nord. Compania își propune să dubleze vânzările în regiune până în 2023

 

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc