L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Nokian Tyres construiește in America o clădire cu sala de sport pentru angajați!

Articole și informații utile

Nokian Tyres construiește in America o clădire cu sala de sport pentru angajați!

DAYTON, Tenn. – Nokian Tyres P.L.C. a început construcția pentru o clădire administrativă - care va adăposti spații de întâlnire, birouri, sală de sport etc. – lîngă fabrica din Dayton, deschisă de curînd.

Nokian a spus că facilitatea este destinată să consolideze „cultura condusă de viață” a companiei nordice, oferind totodată tot ceea ce angajații săi trebuie ca să aibă succes.

„Clădirea aceasta este un alt exemplu de cât de mult ne dorim sa fim prima alegere ca și angajator  în sud-estul Tennessee”, a declarat directorul operațiunilor fabricii Dayton, Peter Chia.

„Pe lângă faptul că avem grijă de nevoile practice ale lucrătorilor noștri, dorim ca această facilitate să le ofere spațiu pentru a prospera”.

EMJ Corp a fost contractat pentru a construi 26.500 de metri pătrați cu două etaje, facilitate, care este programată pentru finalizarea la jumătatea anului 2020. Nokian a spus că spațiul de birou cu concept deschis va cuprinde până la 100 de angajați și va include o serie de facilități, inclusiv: o cantină; sali de conferinte; camera de prim-ajutor; sală de gimnastică și vestiare; și o saună, pentru a onora rădăcinile finlandeze ale companiei

Nokian construiește mai multe caracteristici verzi la fabrică, inclusiv o zonă de spațiu verde în afara clădirii, care are o grădină între parcare și intrarea clădirii completată cu un iaz, copaci, bănci  și o potecă de mers.

"În calitate de companie din Tennessee, suntem încântați că avem oportunitatea de a lucra cu Nokian Tyres", a declarat Chas Torrence, EVP, EMJ Corp.

"Mergem cât de departe putem  și nu numai pentru a le oferi membrilor echipei un loc premium pentru a lucra", a spus directorul de construcții Nokian Tyres, David Korda. "În anii mei de experiență ajutând la supravegherea proiectelor de construcții industriale, aceasta este una dintre cele mai impresionante instalații pe care le-am întâlnit."

Fabrica Dayton are o valoare de 4 milioane de anvelope pe an și va angaja până la 400 de lucrători, a spus Nokian și este un element major al obiectivului declarat al firmei de a dubla vânzările în America de Nord până în 2023.

 

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc