L-V: 9:00-17:00 / S: 9:00-13:00     contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Pirelli actualizează Cinturato P7 All Season Plus

Articole și informații utile

Pirelli actualizează Cinturato P7 All Season Plus

NEW YORK - Pirelli Tire North America Inc. și-a actualizat gama de anvelope all season specifice Americii de Nord cu lansarea Cinturato P7 All Season Plus II ca succesor al modelului original All Season Plus lansat în 2012.

Pirelli a spus că Cinturato P7 All Season Plus II are un compus de rulare și o amprentă „optimizată” pentru un comportament îmbunătățit pe suprafețele umede, care ajută la reducerea distanței de oprire a pneului.

Inginerii Pirellli s-au concentrat pe îmbunătățirea manevrabilității și a tracțiunii pe drumuri umede a pneului, menținând în același timp banda de rulare, tracțiunea de iarnă, zgomotul, confortul, manevrare pe uscat și performanța direcției din generația anterioară, a spus Pirelli.

Pirelli a lansat Cinturato P7 All Season Plus în urmă cu opt ani cu mesajul de marketing - „O anvelopă, patru anotimpuri, fără compromisuri” - pentru a sublinia capacitățile anvelopei all season.

Noua iterație se lansează în 30 de dimensiuni care acoperă diametrele jantei de la 16 până la 20 de inci cu alte 20 de dimensiuni care urmează să fie adăugate în următoarele luni, a spus Pirelli și este acoperită de o garanție de uzură limitată a benzii de rulare de 70.000 de mile.

Reperele tehnice includ:

În compusul de rulare se folosește un „polimer funcționalizat” cu conținut crescut de silice, care ajută la reducerea distanțelor de oprire și la îmbunătățirea tracțiunii, manipulării și frânării pe drumuri umede, menținând totodată banda de rulare a generației anterioare, tracțiunea de iarnă, zgomotul, confortul, manevrarea uscată și performanța direcției, a declarat Pirelli.

Pirelli a spus că este același compus ca și la modelul lansat recent, Scorpion Verde All Season Plus II.

Anvelopa prezintă o pată de contact care este cu 5% mai mare decât modelul predecesor și prezintă o formă „optimizată” care ajută la îmbunătățirea performanței  pe umed, la frânare și manevrare în generația anterioară.

Prețul mediu de vânzare pentru anvelopa nouă este în gama de 160 de dolari, în funcție de dimensiune.

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc