L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Anvelopele RADAR

Articole și informații utile

Anvelopele RADAR

Radar Tyres este marca emblematică a Omni United și oferă o propunere de valoare unică în segmentul său. În segmentul de pasageri și camioane ușoare, marca oferă o gamă largă și variată de anvelope care sunt fabricate pentru toate anotimpurile, aplicațiile și diferitele tipuri de vehicule care răspund cerințelor și intereselor diferite ale șoferilor.

Anvelopele RADAR sunt proiectate în Singapore de echipa noastră de proiectare internă și utilizează cele mai noi echipamente, materiale și procese de fabricație. Acest lucru face ca echipamentele noastre să fie universale, astfel încât șoferii să poată alege setul potrivit de anvelope pentru stilul și cerințele lor unice de conducere, știind că aceste alegeri sunt susținute de inginerie și capacități de fabricație de nivel mondial.

Fiind una dintre cele mai fiabile mărci de pe piață, anvelopele RADAR sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte certificări de reglementare și nu utilizează uleiuri aromatice în compușii lor pentru a respecta standardele europene stricte. În plus, marca s-a angajat întotdeauna să fie responsabilă din punct de vedere social și a fost neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon din 2013. Radar Tyres a susținut, de asemenea, Fundația pentru Cercetarea Cancerului la Sân (BCRF) din 2011 și până în prezent a donat peste 1,15 milioane de dolari, finanțând peste 23.000 ore de cercetare critică pentru salvarea vieții.

 

 

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc