Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 9:00-17:00 / S: 9:00-13:00  

Experiență de condus liniștită în orice anotimp

Producătorul scandinav de anvelope premium Nokian Tyres anunță lansarea unei noi game de anvelope all-season pentru vehicule de pasageri, vehicule utilitare sport și modele crossover. Noua anvelopă Nokian Seasonproof este special concepută pentru șoferii care au nevoie atât de fiabilitate și siguranță deplină în zilele de iarnă cu zăpadă și lapoviță, cât și de performanță și de o experiență de condus ușoară în timpul verii.

 

Nesiguranța cauzată de schimbarea bruscă a condițiilor de condus și îngrijorarea legată de capriciile vremii pe tot parcursul anului cresc interesul pentru segmentul de anvelope all-season. Nevoia din ce în ce mai mare de siguranță sporită în condiții neașteptate de drum umed și înzăpezit, chiar și în afara sezonului, este unul dintre motivele principale pentru care tot mai multe vehicule europene sunt echipate cu anvelope care pot face față cu succes tuturor condițiilor meteorologice.

 

Conform sondajului recent derulat de Nokian Tyres și legat de anvelopele all-season*, șoferii europeni apreciază în special siguranța în toate condițiile meteorologice, pe tot parcursul anului. Printre cele mai relevante caracteristici s-au numărat și aderența și manevrabilitatea, alături de o rezistență bună la uzură și siguranță pe timp de iarnă, în condiții schimbătoare. În plus, confortul și flexibilitatea oferite de singur set de anvelope au fost considerate esențiale.

 

Siguranța este întotdeauna pe primul loc în filosofia noastră de dezvoltare a produselor. Noua anvelopă Nokian Seasonproof este dezvoltată pentru a răspunde nevoilor șoferilor din Europa Centrală și este proiectată pentru a fi flexibilă și adaptabilă atât la condițiile de iarnă, cât și la cele de vară. Avem un nou design al benzii de rulare, adaptat pentru utilizare optimă pe tot parcursul anului și inovații care garantează siguranța maximă, rezistență excelentă la uzură și rezistență scăzută la rulare.”, spune Marko Rantonen, Development Manager, Nokian Tyres.

 

Noua categorie de produse Nokian Seasonproof oferă siguranță și confort pe tot parcursul anului pentru șoferii din Europa Centrală. Toate dimensiunile vin echipate cu simbolul fulgului de zăpadă (3PMSF), care indică faptul că anvelopele au fost omologate oficial pentru uz de iarnă. Gama de produse oferă dimensiuni pentru autoturisme moderne, SUV-uri și CUV-uri, cu o selecție de 64 de produse de la 14 la 19 inci, în categoriile de viteză T (190 km/h), H (210 km/h), V (240 km/h), W (270 km/h). În toamna anului 2020 vor fi disponibile 11 dimensiuni, iar celelalte vor fi prezente pe piață la începutul anului 2021.

 

Confort și siguranță cu noul concept Season Sense
 

Noile anvelope Nokian Seasonproof oferă o soluție practică pentru șoferii care vor să renunțe la schimbările sezoniere de anvelope, dar își doresc, în același timp, o opțiune sigură pentru drumurile înzăpezite și umede în fiecare zi a anului. Expertiza Nokian Tyres în materie de siguranță pe timp de iarnă și performanțele excelente în condiții variate de condus sunt caracteristice noului produs, grație conceptului Season Sense. Acest nou concept este creat special pentru utilizare pe tot parcursul anului, pentru a garanta o experiență de condus sigură atât în zile ploioase și pe șosele acoperite de lapoviță, dar și confortabil și precis pe drumuri uscate în timpul verii.

 

Conceptul Season Sense combină mai multe caracteristici tehnice inovatoare în executarea striațiilor anvelopei, designul benzii de rulare și compusul din cauciuc. Striațiile multifuncționale pentru toate anotimpurile și modelul de rulare direcțional modernizat cu design de blocuri rigide sunt adaptate pentru a oferi performanțe versatile pentru toate anotimpurile și pentru a garanta siguranță în condiții de drum înzăpezit și uscat. Aderența maximă pe șosele umede și acoperite de lapoviță este realizată de noile caneluri all-season pentru apă și lapoviță, iar noul compus de cauciuc cu siliciu generează o durabilitate excelentă, aderență pe drumuri umede și rezistență scăzută la rulare.

 

Siguranță pe drumuri umede, acoperite cu zăpadă sau lapoviță

 

Noul compus din cauciuc al anvelopei Nokian Seasonproof este adaptat pentru siguranță și durabilitate. Compusul cu conținut ridicat de siliciu excelează în condiții diverse și funcționează perfect la temperaturi foarte variate, rezistând la o uzură intensă chiar și în timpul temperaturilor ridicate pe timp de vară. Aderența pe timp de iarnă rămâne excelentă la temperaturi aproape de zero și negative. Noul compus din siliciu oferă și o aderență excelentă pe carosabil umed și o rezistență scăzută la rulare.

 

Ghearele pentru zăpadă multifațetate, dispuse între blocurile benzii de rulare, asigură o aderență puternică și o senzație de conducere stabilă pe zăpadă în timpul frânării și accelerării. Boosterele de aderență pe zăpadă de pe blocurile de rulare contribuie și ele la îmbunătățirea aderenței longitudinale și laterale.

 

Canelurile pentru apă și lapoviță de pe banda de rulare sunt optimizate pentru a funcționa în special în condiții de drum umed. Acestea îndepărtează eficient apa și lapovița dintre anvelopă și șosea, împiedicând planarea și acvaplanarea. Proprietățile excelente de acvaplanare sunt completate de canelurile polisate, elegante și funcționale în același timp, care accelerează eliminarea apei și lapoviței.

 

Manevrabilitate fermă și rezistență excelentă la uzură

 

Anvelopele Nokian Seasonproof au proprietăți excelente de manevrabilitate pe asfaltul uscat și drumurile umede de toamnă. Acestea oferă stabilitate extremă și aderență pe drumurile uscate, chiar și la viteze mari. Suportul pentru blocurile de rulare multinivel îmbunătățește manevrabilitatea la viteze mari. Pentru șoferi, această caracteristică înseamnă o stabilitate excelentă și un răspuns rapid la direcție.

 

Noua bandă de rulare oferă performanțe îmbunătățite și pe timp de vară. Îmbunătățirile pot fi resimțite la proprietățile de frânare pe suprafață umedă și uscată, întrucât zona centrală cu blocuri de rulare și striații adaptate oferă performanțe optime pentru condiții meteorologice variate. Tehnologia de realizare a striațiilor pentru suprafețe umede și uscate asigură distanțe de oprire mai mici și siguranță datorită colțurilor, tracțiunii și controlului avansate.

 

Rezistența la uzură a noii anvelope Nokian Seasonproof este cu peste 25% mai mare decât a modelului anterior. Este un salt important în materie de durabilitate, care poate însemna un sezon de utilizare suplimentar, în funcție de stilul de condus.

 

Noile anvelope Nokian Seasonproof SUV – Mai multă stabilitate pentru modelele SUV și CUV

 

Stabilitatea bună și aderența excelentă sunt esențiale pentru șoferii de SUV-uri. Anvelopele pentru SUV-uri trebuie să fie suficient de puternice pentru a menține stabilitatea vehiculelor înalte și grele. Zonele de umăr ale anvelopei Nokian Seasonproof SUV au fost special adaptate pentru utilizarea la SUV-uri, îmbunătățind stabilitatea cu ajutorul blocului. Anvelopa oferă o stabilitate ridicată și o manevrabilitate precisă pe drumurile umede și înzăpezite.

 

Noile anvelope Nokian Seasonproof SUV pot menține siguranța și fermitatea vehiculelor pe zăpadă, lapoviță și drumuri uscate deopotrivă. Cu o structură puternică și îmbunătățită și un compus optimizat pentru SUV, noile anvelope pentru SUV-uri sunt dotate și cu tehnologia unică Aramid Sidewall a Nokian Tyres.

 

Construcția solidă a anvelopelor Nokian Seasonproof SUV și pereții laterali Aramid consolidați îmbunătățesc durabilitatea și garantează că anvelopa poate rezista la diverse impacturi care pot apărea în timpul condusului. Structura laterală a anvelopelor conține fibre de aramid extrem de puternice, ceea ce face ca pneurile să fie mai rezistente la impacturi bruște și crestături care ar putea întrerupe călătoria. O astfel de deteriorare necesită, de obicei, montarea unei anvelope de rezervă.

 

Întotdeauna o alegere sustenabilă

 

Sustenabilitatea este o parte esențială a activității companiei Nokian Tyres. Siguranța și ecologia sunt luate atent în considerare pe parcursul întregului ciclu de viață al anvelopei. La fel ca în cazul tuturor produselor sale, Nokian Tyres a proiectat și noile Nokian Seasonproof având la bază sustenabilitatea. Compusul benzii de rulare este dezvoltat cu atenție pentru a minimiza rezistența la rulare și a maximiza siguranța. Datorită rezistenței scăzute la rulare, anvelopele Nokian Seasonproof reprezintă o opțiune eficientă din punctul de vedere al consumului de combustibil pentru șoferii care vor să își păstreze amprenta de mediu scăzută, reducând în același timp costurile pentru combustibil.

 

Fabricile de producție ale companiei din Finlanda, Rusia și Statele Unite respectă standardele stricte de sustenabilitate, care vizează reducerea emisiilor, eliminarea responsabilă a deșeurilor și protejarea bunăstării angajaților.

 

Nokian Seasonproof - Experiență de condus liniștită în orice anotimp

 

  • Siguranță deplină pe tot parcursul anului, în special pe drumurile umede și înzăpezite
  • Kilometraj excelent și durabilitate îmbunătățită
  • Rezistență scăzută la rulare ce economisește combustibil și protejează mediul
  • Aramid Sidewalls ce oferă o protecție unică pentru SUV-uri împotriva impacturilor și tăieturilor

 

Inovații principale

 

Conceptul Season Sense: Striațiile multifuncționale pentru toate anotimpurile și modelul de rulare direcțional modernizat sunt adaptate pentru a oferi performanțe versatile pentru toate anotimpurile și pentru a garanta siguranță în condiții de drum înzăpezit și uscat. În timp ce canelurile all-season pentru apă și lapoviță maximizează prevenirea acvaplanării, noul compus de cauciuc cu siliciu generează o durabilitate excelentă, aderență pe drumuri umede și rezistență scăzută la rulare.

 

Ghearele pentru zăpadă: Aderență puternică și stabilitate în timpul condusului. Ghearele de zăpadă oferă o aderență de înaltă clasă pe zăpadă moale, în special la frânare și accelerare.

 

Boosterele de aderență pe zăpadă: Aderență îmbunătățită pe zăpadă. Aceste boostere îmbunătățesc aderența longitudinală necesară pentru frânare și accelerare.

 

Canelurile polisate: Elegante și eficiente. Canelurile polisate accelerează eliminarea apei și a lapoviței, oferind un plus de siguranță pe suprafețe umede.

 

Tehnologia Aramid Sidewall: Durabilitate extremă. Fibrele de aramidă extrem de puternice consolidează pereții laterali ai anvelopei, oferind o mai mare durabilitate și protecție pentru situații de condus exigente. Fibra face ca anvelopa să fie mai rezistentă la impacturi și tăieturi, care în caz contrar ar străpunge cu ușurință anvelopa.

 

Siguranță patentată

 

Pentru un plus de siguranță, atât Nokian Seasonproof cât și Nokian Seasonproof SUV dispun de un indicator de siguranță (DSI) patentat de Nokian Tyres. La acesta se adaugă indicatorii de locație și presiune din zona cu informații de pe peretele lateral al anvelopei. Zona de informații permite înregistrarea presiunii corecte de umflare și a locației de instalare la schimbarea anvelopelor. Confortul și siguranța sunt îmbunătățite și printr-o secțiune suplimentară care poate fi utilizată pentru înregistrarea cuplului de strângere a șuruburilor.

 

Descărcați fotografii și videoclipuri cu noile anvelope: www.nokiantyres.com/seasonproofPR 

 

Nokian Seasonproof

 

Nokian Seasonproof SUV

 

*Sondaj 2020 privind anvelopele all-season. Datele se bazează pe un sondaj online realizat în mai 2020 de compania de cercetare YouGov pentru Nokian Tyres. Sondajul a fost realizat în patru țări (Germania, Franța, Italia și Polonia) cu un eșantion de 300 de utilizatori de anvelope all-season din fiecare țară.

 

Informații suplimentare:

 

Nokian Tyres plc,

 

PR Marketing Manager Zuzana Seidl, tel. +420603578866

zuzana.seidl@nokiantyres.com

 

Product Manager Martin Drazik, tel. +420735747556 
martin.drazik@nokiantyres.com 

 

 

Importator in Romania: ROTIS LUX SRL www.rotis.ro 

Nokian Tyres dezvoltă și produce anvelope premium pentru persoanele care apreciază siguranța și durabilitatea. Inspirați de moștenirea noastră scandinavă, fabricăm produse inovatoare pentru autoturisme, camioane și utilaje grele, pentru un condus fără griji în orice condiții. Lanțul nostru Vianor furnizează anvelope și service auto. În 2019, vânzările nete ale companiei au fost de 1,6 miliarde de euro și am avut aproximativ 4.700 de angajați. Nokian Tyres este listată la bursa Nasdaq Helsinki. Informații suplimentare: www.nokiantyres.com

 

Twitter I YouTube I Facebook I LinkedInI Instagram

 

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale