Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Prestigioasa revista auto Auto Express din Marea Britanie a testat opt ​​anvelope de iarnă cu dimensiunea 205 / 55R16 pe anul 2016-2017. In aceasta cursa au participat opt anvelope de top de iarna, iar rezultatele obtinute in acest test ofera soferilor informatii detaliate legate de performantele inregistrate de specialistii de la Nokian care au dat lovitura si in acest an cu anvelopa WR D4.

 

In timp ce unii soferi nu se vor indrepta catre un distruibuitor de anvelope pana cand nu dau primii fulgi de zapada, cei mai multi dintre conducatorii auto doresc sa isi achizitioneze din timp cauciucuri de iarna performante si sigure. Insa ce anvelope de iarna ar putea cumpara? Iata ce ne indica rezultatele finale ale testelor celor de la Auto Express.

 

Asa cum era de asteptat, producatorul finlandez de anvelope a Nokian a excelat si in acest an pe zapada, diferentiindu-se in mod clar de ceilalti competitori si castigand testele de tractiune si de franare. Specialistii in anvelope de iarna Nokian WR D4 au inregistrat un rezultat de top in cadrul testului, ocupand pozitia doi in clasamentul total final, cu un scor general de 99,7% din 100%.

 

Compania finlandeza și-a concentrat in mod evident dezvoltarea pe experiența generala de conducere, cu un numar de rezultate excelente pe toate suprafetele, acest lucru fiind în detrimentul economiei de combustibil. Doar rezultatele inregistrate la economia de combustil au impiedicat Nokian WR D4 sa obtina victoria deplina. 

 

Anvelopa WR D4 a excelat, in mod evident, pe zapada, ocupand pozitia intai in probele de franare pe zapada si tractiune. Pe suprafetele umede a fost printre cei mai puternici concurenti. In cazul testului de franare pe carosabilul uscat, WR D4 a inregistrat cea mai scurta distanta de franare dintre toti participantii.  

 

Nokian WR D4 a fost in top 2 si la testul de acvaplanare si a obtinut timpi performanti in testele de franare conditionate de temperatura, la viraje si in ocolirea obstacolelor. Manevrarea pe suprafete umede a avut unele limitari la masinile cu tractiune fata, dar autovehiculul a fost mereu in siguranta, pierderea aderentei fiind usoara si progresiva.

 

WR D4 s-a descurcat foarte bine in parcurgerea traseului, iar timpii obtinuti au fost de top, desi a intampinat mici dificultati in recuperarea in timpul accelerarii in curbe.

 

Anvelopa Nokian a repetat victoria de franare de pe zapada si pe uscat, si, in timp ce timpii de viteza obtinuti au fost destul de stransi printre competitorii de top, WR D4 a oferit o stabilitate sporita si siguranta optima in timpul condusului.

 

Asadar, rezultatele testelor celor de la AutoExpress arata ceea ce deja cunoscatorii si utilizatorii anvelopelor premium stiau: compania finlandeza Nokian este experta in realizarea anvelopelor de iarna si nu numai, fiind una din vedetele anului 2016-2017. 

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale