Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 09:00-17:00 S: 09:00-13:00    D: INCHIS            

Va prezentam pe scurt beneficiile acestui program. Pentru detaliile complete, accesati Regulamentul din link-ul de mai jos.

Programul “Pirelli TyreLife” este un program de acordare a unei garantii extinse, prin inlocuirea gratuita a uneia dintre anvelopele de iarna Pirelli, in conditiile contractuale stabilite prin Regulamentul prezent pe site-ul Pirelli. Serviciile de montare si echilibrare a anvelopelor de iarna ce pot fi inlocuite prin programul „Pirelli Tyrelife” sunt excluse in mod expres din programul Tyrelife si costurile aferente acestor servicii vor fi suportate exclusiv de persoana care a achizitionat anvelopele.

Organizatorul programului “Pirelli TyreLife” este SC Pirelli Tyres România SRL. (...) Programul “TyreLife Pirelli” nu afecteaza celelalte drepturi ale consumatorilor privind garantia legala acordata anvelopelor achizitionate in cadrul Programului.

2. Conditii prealabile de participare la Programul “TyreLife Pirelli”

2.1 Produse participante. Beneficiaza de Programul “TyreLife Pirelli”, persoanele care au achizitionat, pe aceeasi factura fiscala sau bon fiscal, eliberata in perioada de referinta mentionata mai jos, produsele in cantitatea si tipurile prezentate in continuare: - un set de patru anvelope marca Pirelli de vara, iarna sau allseason, pentru autoturisme sau SUV (4x4), cu exceptia anvelopelor RunFlat. In Programul Tyrelife nu pot fi inlocuite anvelopele achizitionate prin comertul electronic (achizitie online) de catre Clienti de la comercianti, chiar daca acesta este inclus in campanie.

2.2 Teritoriul si Perioada de referinta. Programul “ Pirelli TyreLife” este organizat si se desfasoara pe teritoriul Romaniei. Beneficiaza de Program numai persoanele care au achizitionat anvelope din lista de produse descrisa mai sus incepand cu 17 Martie 2014 si se inscriu in programul “Pirelli Tyrelife” in maxim 20 de zile calendaristice de la data inscrisa pe factura sau bonul de achizitie a anvelopelor detaliate la punctul 2 mai sus. 

2.3 Persoanele ce se pot inscrie in Programul Tyrelife Achizitiile anvelopelor, ce fac parte din prezentul Program, pot fi efectuate atat de Clienti persoane fizice cat si Clienti persoane juridice, dar se pot inscrie in Programul Tyrelife doar persoane fizice. In cazul Clientilor persoane juridice inregistrarea in program poate fi efectuata de orice reprezentant persoana fizica desemnat de catre acestia.

2.4 Conditii si Situatii de avariere a anvelopelor incluse in Program Inlocuirea anvelopelor in baza Programului “Pirelli TyreLife” se face doar in cazul deteriorarii accidentale si iremediabile a anvelopei (anvelopa nu mai poate fi reparata), survenita ca urmare a inteparii sau lovirii accidentale de un obstacol/obiect aflat pe carosabilul unui drum public. Sunt excluse in mod expres de la inlocuire in baza prezentului Program.

              (i) anvelopele deteriorate in situatiile de mai sus, dar care pot fi reparate si/sau

              (ii) anvelopele care au fost deteriorate prin acţiuni sau comportament intenţionat al Clientului sau a unei terte parti si/sau 2/3

              (iii) anvelopele avariate ca urmare a inteparii sau lovirii accidentale de un obstacol pe carosabilul unui drum public neasfaltat.

2.5 Numarul maxim de anvelope inlocuite si numarul de inlocuiri ale unei anvelope In cadrul Programului “Pirelli TyreLife”, se poate inlocui maxim 1 anvelopa pentru fiecare set de 4 anvelope achizitionat de persoana respectiva, in conditiile stabilite prin prezentul Regulament.

2.6 Perioada de valabilitate a Programului Perioada de acordare a garantiei extinse conform Programului “TyreLife Pirelli” este de 12 luni de la data facturii sau bonului fiscal ce atesta achizitia anvelopelor, numai daca s-a efectuat inscrierea in Programul “Tyrelife Pirelli”, in conformitate cu pct.3 de mai jos. Termenul de mai sus constituie perioada de valabilitate a Programului “TyreLife Pirelli”.

3. Inscrierea in Programul “TyreLife Pirelli”. La momentul achizitiei unui set de patru anvelope din lista de produse mentionata mai sus, cereti comerciantului de la care ati achizitionat anvelopele, pliantul in vederea inscrierii in Program pentru a putea beneficia de garantia extinsa acordata in cadrul acestuia. Pliantul va trebui completat in mod corect cu toate datele cerute in cuprinsul sau si semnat de catre Dvs, in maxim 20 de zile calendaristice de la data inscrisa pe factura de achizitie a anvelopelor participante in prezentul Program. Raspunderea pentru completarea formularului cu date personale incorecte si, in consecinta, invalidarea participarii Dvs la Program, va apartine. Prin semnarea formularului sunteti de acord in mod expres cu prelucrarea si stocarea datelor Dvs personale in baza de date a Pirelli Tyres Romania SRL, in scopul derularii prezentului Program. In schimbul predarii pliantului completat catre comerciant, veti primi un card inseriat pe care va trebui sa-l pastrati pe toata durata de valabilitate a Programului, respectiv 12 luni, sub sanctiunea pierderii dreptului de a beneficia de garantia extinsa in baza Programului “TyreLife Pirelli” Pliantele vor fi trimise de catre comerciant la Pirelli Tyres Romania SRL in vederea inregistrarii in baza de date a Pirelli Tyres Romania SRL. In scurt timp de la data inregistrarii in baza de date, veti fi contactat de catre Pirelli Tyres Romania SRL, la numarul de telefon pe care l-ati trecut in formular, pentru a verifica asocierea numarului cardului cu numele Dvs.

4. Inlocuirea anvelopei in cadrul Programului In cazul deteriorarii accidentale a unei anvelope achizitionate in cadrul Programului “TyreLife Pirelli”, prin intepare sau impactul cu un obstacol/obiect de pe carosabil, aparuta in cadrul perioadei de valabilitate a Programului “Pirelli TyreLife” va puteti prezenta in punctul de vanzare al comerciantului de anvelope Pirelli de la care ati achizitionat anvelopa, pentru a anunta deteriorarea si solicita inlocuirea acesteia. Daca se constata ca anvelopa este iremediabil deteriorata (reparatia acesteia nu mai este posibila), comerciantul de la care ati achizitionat anvelopa va proceda la retinerea ei. Comerciantul va anunta de indata Pirelli Tyres Romania SRL cu privire la solicitarea de inlocuire, iar aceasta din urma va contacta imediat telefonic beneficiarul cardului care s-a prezentat cu anvelopa deteriorata pentru 3/3 verificarea valabilitatii cardului si a identitatii datelor personale ale acestuia cu datele personale inregistrate (autovehicul, anvelope, persoana) in baza de date a Pirelli. Intrarea de catre consumator in posesia unei anvelope noi, avand aceleasi caracteristici, se va face numai dupa verificarea valabilitatii cardului si a confirmarii datelor personale inregistrate in baza de date a Pirelli Tyres Romania SRL. Cardul „Tyrelife” trebuie să fie valabil şi trebuie prezentat de către consumator în momentul înlocuirii anvelopelor. Consumatorul trebuie să fie titularul cardului, iar autovehiculul trebuie sa coincida cu cel inregistrat in pliantul completat de catre Client pentru inregistrarea in Programul Tyrelife Pirelli. Cardurile terţelor părţi nu sunt acceptate. Pirelli Tyres Romania SRL va confirma in scris(prin fax sau e-mail) comerciantului inlocuirea gratuita a anvelopei in cazul in care datele verificate sunt in perfecta regula (cardul este in perioada de valabilitate, beneficiarul cardului precum si anvelopa deteriorata sunt inregistrate in baza de date). Serviciile de montare si echilibrare a anvelopelor de iarna ce pot fi inlocuite prin programul „Pirelli Tyrelife” sunt excluse in mod expres din programul Tyrelife si costurile aferente acestor servicii vor fi suportate exclusiv de persoana ce a achizitionat anvelopele.

5. Dispozitii finale Pentru a beneficia de garantia extinsa acordata in baza Programului “Pirelli TyreLife”, toate conditiile si termenele stabilite in prezentul Regulament trebuie indeplinite cumulativ.

 

Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc!

Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara  online - reduceri, promotii, oferte speciale