Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Nokian Tyres inițiază demersuri constante către un viitor sigur și sustenabil. În acest sens, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este lansarea unei anvelope concept, realizată exclusiv din materiale regenerabile și reciclate, până în 2025.

Anvelopele de iarnă premium Nokian Tyres sunt apreciate de șoferii care își doresc să se bucure de siguranță și predictibilitate în timpul condusului, iar compania face toate demersurile necesare pentru a continua să le ofere aceste beneficii consumatorilor.

Dezvoltăm anvelopele Nokian Tyres ținând cont de experiența acumulată în zeci de ani de activitate și de cunoștințele dobândite în ceea ce privește condusul pe timp de iarnă. Fiecare generație de noi anvelope se bazează pe cea anterioară, deoarece învățăm și dezvoltăm permanent modalitățile de adaptare la lumea aflată într-o continuă schimbare din jurul nostru, prioritizând întotdeauna siguranța consumatorilor.”, declară Anu Moisio, Brand Manager, Nokian Tyres.

În 1934, Nokian Tyres a inventat prima anvelopă de iarnă din lume. Aceasta a fost dezvoltată ținând cont de nevoia de siguranță pe toate tipurile de drumuri, garantând o experiență de condus sigură și confortabilă în toate condițiile de zăpadă, gheață, ploaie sau soare. Nokian Tyres este de părere că siguranța înseamnă mai mult decât predictibilitate în timpul șofatului. Astfel, prin acțiunile viitoare, compania își propune să contribuie la binele general al planetei.

Ne dorim să le confirmăm șoferilor care folosesc anvelopele Nokian Tyres că alegerea lor înseamnă, pe lângă siguranța familiei lor, o contribuție esențială la un viitor mai bun al lumii în care trăim.”, continuă Moisio.

Toate operațiunile Nokian Tyres, de la cercetare și dezvoltare, până la producție, au ca obiectiv o lume mai sigură. Compania selectează materii prime din surse sustenabile, reduce emisiile și deșeurile din producție și analizează amănunțit logistica și canalele proprii de producție. În plus, Nokian Tyres și-a asumat dezvoltarea unor anvelope cât mai eficiente din punctul de vedere al consumului de combustibil, fabricate din materiale durabile.

Suntem pionieri în industrie de aproape 90 de ani, iar șoferii beneficiază astăzi de multe dintre inovațiile noastre. Credem că prin aceste anvelope concept vom pune bazele unor noi principii de dezvoltare și de producție pentru un viitor mai bun.”, este de părere Olli Seppälä, Head of R&D, Nokian Tyres.

Nokian Tyres produce deja anvelope sustenabile. În acest sens, compania utilizează pentru produsele sale materiale ecologice precum uleiul de rapiță și cercetează activ noi materiale prietenoase cu mediul și materiale reciclate. 

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale