Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Nokian Tyres realizează demersuri constante pentru ca angajații să își desfășoare activitatea în cele mai bune condiții, atât în ceea ce privește siguranța la locul de muncă, cât și în ceea ce privește resursele puse la dispoziția lor. Toate aceste măsuri contribuie la un rezultat important: niciun accident petrecut în timpul programului de lucru anul trecut.

Siguranța este una dintre valorile parte din ADN-ul companiei. Astfel, pentru a-și atinge obiectivul de a oferi un mediu de lucru sigur angajaților săi, compania urmărește constant două direcții de acțiune: siguranța personală a fiecărui angajat și sprijinul necondiționat oferit tuturor membrilor echipei. De asemenea, exemplul personal joacă un rol esențial pentru siguranța echipei, alături de folosirea echipamentului în mod corespunzător și a procedurilor de lucru omologate.

„Am bifat împreună o realizare foarte importantă – un an fără accidente – realizare posibilă doar prin identificarea celor mai bune soluții și învățând în echipă, pentru că niciunul dintre noi nu ar fi putut face acest lucru de unul singur.”, a declarat Marko Oksanen, Inginer de Producție, Nokian Heavy Tyres.

Totodată, cultura organizațională a companiei favorizează schimbul de idei și propuneri, indiferent de poziția ocupată, metodă care contribuie în mod esențial la siguranța echipei.

De exemplu, în cazul unui posibil accident, echipa se va întruni pentru a analiza cu atenție situația și pentru a propune măsuri astfel încât să evităm pe viitor apariția unor situații similare., declară Marko Oksanen. Scopul nostru este să le oferim tuturor șansa de a vorbi liber și de a-și exprima opinia, deoarece fiecare angajat deține cunoștințe specifice despre diverse arii ale activității noastre și este important să auzim puncte de vedere diferite, pentru a învăța și pentru a ne dezvolta.”, continuă acesta.

Compania va continua să implementeze și în viitor măsurile de siguranță care și-au arătat eficiența anul trecut, prentru a îmbunătăți și mai multe aspecte legate de siguranța la locul de muncă.

„Credem că siguranța este o alegere - și că această decizie se ia în fiecare zi. Pe de altă parte, contribuția și implicarea tuturor sunt importante și vom continua să facem eforturi pentru a crea un mediu de lucru optim pentru toți angajații noștri.”, concluzionează Marko Oksanen.

Descarcă fotografii

Twitter  I YouTube I Facebook I LinkedInI Instagram

Nokian Tyres dezvoltă și produce anvelope premium pentru persoanele care apreciază siguranța și durabilitatea. Inspirați de moștenirea noastră scandinavă, fabricăm produse inovatoare pentru autoturisme, camioane si utilaje grele, pentru un condus fără griji în orice condiții. Lanțul nostru Vianor furnizează anvelope și service auto. În 2019, vânzările nete ale companiei au fost de 1,6 miliarde de euro și am avut aproximativ 4.700 de angajați. Nokian Heavy Tyres este listată la Nasdaq Helsinki. Mai multe informații: www.nokiantyres.com.

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale