L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Noi membri în ETRMA

Articole și informații utile

Noi membri în ETRMA

În urma unei ședințe a consiliului de administrație, Asociația Producătorilor de Anvelope și Cauciucuri Europene (ETRMA) a convenit ca din 2022 să adauge in lista cu membri Nexen Tire Europe și asociațiile producătorilor de anvelope din Republica Cehă și Slovacia. În urma acestor adăugiri, ETRMA va reprezenta 15 producători internaționali de anvelope și 11 asociații din sectorul național.

Consiliul a discutat, de asemenea, despre angajamentul său față de obiectivul politicii UE de redresare economică europeană orientată să îndeplinească ambițiile Acordului Verde. Consiliul a subliniat, de asemenea, importanța unui cadru de reglementare pentru a sprijini întreaga industrie și lanțul său de aprovizionare continuând în același timp să coopereze cu instituțiile europene pentru a îndeplini prioritățile UE și pentru a crea o industrie mai competitivă în Europa.

 „Industria europeană a anvelopelor a fost un lider global în performanța anvelopelor, inovație și cercetare, susținută de un cadru de reglementare unic”, a declarat Franco Annunziato, președintele ETRMA. „Așa cum am împărtășit recent în timpul întâlnirii noastre împreună cu comisarul Thierry Breton, avem ambiția de a contribui și mai mult la creșterea obiectivelor de atenuare a schimbărilor climatice, combaterea abraziunii anvelopelor și continuarea îmbunătățirii siguranței rutiere, contribuind în același timp la o economie din ce în ce mai circulară ”.

Vorbind despre noii membri, Fazilet Cinaralp, secretarul general al ETRMA, a spus: „Masa noastră critică este în creștere și împreună putem crea sinergii puternice pentru a lucra și mai eficient către o Europă mai sigură și mai verde”.

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc