L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Radar Tyres: putem opri schimbarea climatica?

Articole și informații utile

Radar Tyres: putem opri schimbarea climatica?

                

Când vorbim despre schimbările climatice, o întrebare care se pune este: putem opri schimbările climatice? Deși nu o putem opri complet, cu siguranță o putem încetini semnificativ, ceea ce va opri unele dintre cele mai grave efecte ale sale.

Pentru a aborda efectele devastatoare ale schimbărilor climatice, liderii mondiali s-au întâlnit la COP 21 la Paris, la 12 decembrie 2015 și au încheiat primul acord universal universal, obligatoriu din punct de vedere juridic, privind schimbările climatice, cunoscut sub numele de Acordul de la Paris. Acest acord de referință a intrat în vigoare la 4 noiembrie 2016. Începând cu ianuarie 2021, 190 de membri ai UNFCCC (Convenția-cadru a Națiunilor Unite privind schimbările climatice) sunt părți la acord. Scopul cheie al acestui acord este de a limita încălzirea globală la mult sub 2 ° C, de preferință la 1,5 ° C, comparativ cu nivelurile preindustriale.

Acest acord funcționează pe un ciclu de 5 ani în care țările își prezintă planurile de acțiune climatică cunoscute sub numele de contribuții determinate la nivel național (NDC). În aceste NDC, țările comunică acțiunile pe care le vor întreprinde pentru a reduce emisiile de gaze cu efect de seră (GES) pentru a atinge obiectivele Acordului de la Paris.

Acordul oferă, de asemenea, un cadru de sprijin financiar, tehnic și de consolidare a capacității țărilor în curs de dezvoltare / mai vulnerabile și celor care au nevoie de el.

În plus, progresul este urmărit prin stabilirea unui cadru de transparență îmbunătățit (ETF) și, începând cu 2024, țările vor trebui să raporteze cu privire la acțiunile întreprinse și să actualizeze progresul. Aceasta oferă, de asemenea, proceduri internaționale pentru revizuirea rapoartelor.

Sursa: www.unfccc.int

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc