L-V: 9:00-18:00 / S: 9:00-14:00   contact@anvelope-discount.ro   0743.148.576
Transportul gratuit* pentru fiecare set de 4 anvelope Nokian! PROGRAMARE SERVICE - 0757072233   Blog Promoții Oferte Speciale

Cum devine o organizație neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon?

Articole și informații utile

Cum devine o organizație neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon?

Neutralitatea carbonului (carbon neutru) se realizează calculând mai întâi amprenta de carbon a unei companii și apoi reducându-l la zero printr-o combinație de măsuri interne, cum ar fi reducerea emisiilor sale și măsuri externe, cum ar fi compensarea carbonului sau investiții în proiecte de reducere a carbonului.

1. CALCULAȚI-VĂ AMPRENTA DE CARBON:

Primul pas este de a cuantifica cantitatea de dioxid de carbon pe care o emiteți în atmosfera Pământului prin suma totală a activităților dvs. de aprovizionare, producție și distribuție.

2. REDUCEȚI EMISIILE DE CARBON:

Acest lucru se poate face prin îmbunătățirea procesului unei companii, ceva la fel de simplu ca trecerea la o iluminare mai eficientă din punct de vedere energetic sau optimizarea sistemelor globale de încălzire și răcire poate aduce eficiență, reducând emisiile totale de carbon.

3. TRECEȚI LA SURSE REGENERABILE DE ENERGIE:

Sursele de energie regenerabile, cum ar fi energia solară, eoliană, hidro, etc. sunt mai curate și emit mult mai puțin dioxid de carbon în comparație cu energia electrică care este produsă prin arderea combustibililor fosili. Trecerea la acestea reduce semnificativ amprenta de carbon.

4. COMPENSAȚI-VĂ EMISIILE REZIDUALE DE CARBON:

După ce ați făcut cele de mai sus, ceea ce rămâne în urmă se numește emisii reziduale. Aceste emisii reziduale pot fi abordate printr-o compensare a carbonului, care este o modalitate de a compensa emisiile dvs. prin finanțarea unei economii echivalente de dioxid de carbon în altă parte. Compensarea carbonului echilibrează emisiile, contribuind la plata economiilor de emisii în alte părți ale lumii.

Plăți online securizate
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat
Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă
Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității
Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc