Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Anvelopele reprezintă, în mod incontestabil, cea mai importantă caracteristică de siguranță a mașinii dumneavoastră. Pneurile automobilului afectează direct modul în care mașina accelerează, ia curbele și frânează, adică toate manevrele de bază atunci când vine vorba de condus. 

 

Pneurile de iarnă nu sunt concepute doar să facă faţă sezonului rece 

 

Anvelopele de iarnă sunt proiectate să se adapteze suprafețelor de drum cu factor de risc crescut, precum în curbe, pe porțiunile care urcă și coboară. Cauciucurile de iarnă Toyo sunt, în primul rând, destinate să se comporte bine pe toate suprafetele predispuse la îngheț și polei, precum și în zonele care ar putea periclita siguranța tuturor participanților la trafic.

 

Majoritatea oamenilor consideră că testele de impact sunt singura metodă de măsurare a siguranței, dar dacă sistemele de direcție, frânare și anvelopele își fac treaba, puteti să considerați că experiența condusului se va desfășura în condiții de maximă siguranță.

 

Secretul este să gasiți anvelopa potrivită pentru nevoile dumneavoastră specifice și pentru mașina pe care o conduceți. Fiecare automobil vine echipat cu un anumit tip de pneu, care are o capacitate specifică de viteză și de încărcare. Odată ce aceste cerințe sunt respectate și asigurate, vă puteti gândi la preferințele dumneavoastră și la achiziționarea unei anvelope care să satisfacă aceste nevoi.

 

Anvelopele de iarnă nu se descurcă doar mai bine în zăpadă, ele sunt mai eficiente atunci când este frig

 

Anvelopele de iarnă nu sunt doar pentru zapadă. Pneurile de iarnă au în compoziția lor polimeri de rulare mai moi, care sunt proiectați să își păstreze flexibilitatea la temperaturi scăzute, astfel încât anvelopa să se poată conforma suprafeței de drum, și în condiții de gheață, polei, umezeală. 

 

De asemenea, dacă vă uitați cu atenție la profilul benzii de rulare al unei anvelope de iarnă, veți vedea că are mai multe caneluri tridimensionale care sunt proiectate pentru a dispersa rapid și eficient apa și pentru a crește manevrabilitatea pe suprafețele umede. 

 

Anvelopele de iarnă nu trebuie să dispersese mai multă zăpadă decât anvelopele all-season.

 

Anvelopele de iarnă nu ar trebui să disperseze mai multă zăpadă. Cu cât un pneu are mai multă zăpadă, cu atât mai bună este aderența la drum în condiții de zăpadă. Când ninge, cristalele din fulgii de zăpadă se topesc și se lipesc între ei și, de fapt, atunci când mergeți pe zăpadă, aveți o aderență mai bună. Acest lucru este valabil și pentru anvelope. Pe gheaț însă este foarte diferit. Pentru condusul pe gheață, nu este necesar doar acel profil cu caneluri, dar și prezența marginilor microscopice ascuțite care asigură o mai bună aderență.

 

De asemenea, atunci când presiunea se aplică pe gheață, gheața se transformă în apă, iar acel compus poros Multi-Cell prezent în avelopele de iarnă absoarbe apa și împiedică mașina să patineze pe gheață.

 

În final, o investiție într-un nou set de pneuri de iarnă nu înseamnă doar o altă cheltuială în plus, ci o măsură de siguranță și prevenție pe care toți șoferii au obligația să o respecte și asigure. Anvelopele de iarnă vă vor ține, în medie 3-4 sezoane, în funcție de nevoile dumneavoastră, kilometrii parcurși și frecvența condusului, însa vă vor oferi confort și siguranță sporite pe tot parcursul sezonului rece. 

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale