Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 8:00-18:00 / S: 8:00-14:00  

Continental oferă cea mai bună soluție pentru oricine caută o anvelopă premium. Pe măsură ce tehnologia all-season devine o tendință la nivel global, compania cu profil tehnologic a desfășurat o activitate foarte intensă pentru dezvoltarea unei anvelope potrivite pentru orice persoană care ar dori să aibă o singură soluție, atât pentru condițiile din timpul verii, cât și pentru cele din timpul iernii. Lansată în 2018, AllSeasonContact™ și-a demonstrat deja valoarea pe carosabil și în cadrul testelor independente.     

Continental continuă să se concentreze puternic asupra caracteristicilor de siguranță și a dezvoltat o anvelopă all-season, care este mai mult decât potrivită pentru categoriile de șoferi (și vehicule) cărora li se adresează. Această anvelopă reprezintă o opțiune bună în regiunile în care nu există fluctuații mari de temperatură, respectiv unde verile nu sunt prea calde, iar iernile sunt blânde și ploioase. Anvelopele all-season sunt adecvate pentru condus în locurile și orașele în care nu ninge în mod obișnuit, dar, chiar și când se întâmplă acest lucru, străzile sunt curățate de zăpadă în mod regulat și în timp util. De asemenea, pot constitui o opțiune bună pentru șoferii care parcurg un număr mic sau limitat de kilometri în fiecare an. Dacă vă încadrați în oricare dintre aceste categorii, cu siguranță ați avea de câștigat cu anvelopele all-season, în timp ce, pentru toți ceilalți, rămâne valabilă următoarea recomandare: folosiți anvelope de vară în condiții de vară și anvelope de iarnă în condiții de iarnă, deoarece anvelopele all-season pot și vor fi întotdeauna un compromis între cele două. 

PROIECTATE PENTRU SIGURANȚĂ PE TOT PARCURSUL ANULUI 

Străzi ude, drumuri pline de noroi și de bălți: AllSeasonContact™ este pregătit pentru toate. Cu combinația sa de umeri deschiși, pentru o excelentă performanță la acvaplanare, și profil rigid, șoferul păstrează controlul pe tot parcursul anului. Compusul Traction Silica se asigură că șoferii se pot baza pe aderență și pe eficiența la frânare pe tot parcursul anului. De asemenea, AllSeasonContact™ scade consumul de carburant, reduce emisiile de CO2 și pur și simplu va avea o eficiență excepțională la condus. Cu simbolul fulgului de zăpadă pe un munte cu trei vârfuri (3PMSF) pe flanc, anvelopa corespunde pe deplin și legilor celor mai stricte țări din Europa privind echiparea autovehiculelor pentru iarnă.  

 

CELE MAI BUNE RECOMANDĂRI ÎN URMA TESTELOR

Rezultatele testelor independente pot constitui un factor decisiv la alegerea unei anvelope. AllSeasonContact™ obține în mod constant cele mai bune recomandări. Iată doar câteva astfel de exemple care îi evidențiază succesul:   

AllSeasonContact™ a fost câștigătoarea testului all-season desfășurat de ADAC în 2020 (235/55/R17), cu complimente pentru performanța sa pe carosabilul ud și acoperit cu zăpadă. ACE din Germania, alături de GTÜ și de clubul-partener din Austria, ARBÖ, au anunțat că AllSeasonContact™ este câștigătorul „Testului pe anvelope all-season 2019“ (205/60 R16). Anvelopa a fost foarte recomandată și a înregistrat cea mai bună performanță de manevrabilitate și rezistență la rulare pe carosabilul ud. Auto Bild, în „Super-testul pe anvelope all-season 2020” (205/55 R16) afirmă că aceste anvelope sunt caracterizate de o performanță convingătoare pe tot parcursul anului, având cele mai bune calități pe timp de iarnă, cu un raport preț-performanță foarte bun. De asemenea, a subliniat nivelul foarte bun de protecție împotriva acvaplanării, precizia direcției, randamentul kilometric ridicat și rezistența la rulare, care asigură economii de carburant.

 
Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc

Cumpara NOKIAN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara nordman-nokian online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BF GOODRICH online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DUNLOP online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara MICHELIN online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara PIRELLI online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara SEMPERIT online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BRIDGESTONE online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara GOODYEAR online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara CONTINENTAL online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara BARUM online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara VIKING online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara ARMSTRONG online - reduceri, promotii, oferte speciale