Anvelope Armstrong

Stoc actualizat la: 21.07.2024 06:01:45,
Total produse în stoc: 4 produse

Sortează după:
Tip afișare:
Anvelope Vară Anvelope VARA

ARMSTRONG BLU TRAC PC
205/60 R16 92H
DOT 2020

226.45 Lei
0 comentarii
Anvelope Vară Anvelope VARA

ARMSTRONG BLU TRAC PC
215/65 R17 99V
DOT 2020

299.67 Lei
0 comentarii
Anvelope Vară Anvelope VARA

ARMSTRONG BLU TRAC HP
245/45 R19 102Y XL
DOT 2020

363.62 Lei
0 comentarii
Anvelope Vară Anvelope VARA

ARMSTRONG TRU TRAC SU
235/55 R19 105V XL
DOT 2020

363.96 Lei
0 comentarii

Anvelope si cauciucuri Armstrong

Armstrong este astăzi una dintre cele mai importante companii producătoare de anvelope din lume. Povestea acestor anvelope Armstrong  începe într-o mică mansardă din New Jersey și continuă în zilele noastre , până la la sediul ultramodern din Miami, Florida. George Armstrong, un dealer de anvelope și-a urmat pasiunea și a înființat Armstrong Rubber Company în anul 1912. Compania s-a aventurat să producă anvelope cu tuburi și pneumatice. Acesta a fost începutul unei aventuri ce a construit în timp celebra marcă de cauciucuri Armstrong.

 Producătorii de anvelope armstrong  sunt cunoscuți pentru pasiunea pentru inovație, pentru tehnologie de ultimă generație și produsele lor sunt de tip premium , orientate mereu spre calitate. Cu o experiență de peste 100 de ani în ceea ce privește îmbunătățirea mobilității, anvelopele Armstrong și-au demonstrate mereu fiabilitatea.  

Integrate concernului Zafco, numeroase modele de cauciucuri Armstrong sunt prezente pe piața europeană a anvelopelor de calitate, oferind modele de cauciucuri de vară, de iarnă, all-season sau sport, cauciucuri pentru autovehicule grele. Gama de anvelope PCR și TBR sunt destinate unor categorii distinct - autoturismelor sau autovehiculelor de tonaj mediu sau mare.

Anvelope de vara Armstrong

Gama de anvelope vara Armstrong include trei modele: Blu-Trac PC, Blu-Trac HP ultra-performant și gama Tru-Trac SU pentru SUV-uri. Iubitorii brandului susțin că numele Tru-Trac este un omagiu adus modelului foarte popular Armstrong Tru Trac din secolul XX. Cele mai populare modele sunt Armstrong Blu Trac Hp 195/55R16 91V, Armstrong BLU TRAC PC 205/60R16 92H sau Armstrong BLU TRAC PC 215/60R16 99V. Cauciucurile de vară sunt create special pentru a înfrunta condiții de climă caldă, capricioasă, cu ploi sau vreme extremă. Indiferent de autoturism, dacă este echipat cu anvelope de vara Armstrong, te poți baza pe rezistența și calitatea lor deosebită.

Gama Armstrong Tire pentru autoturisme și camioane ușoare este însoțită de Tuff 360 Warranty Program, o garanție inspirată de celebra mascotă a lui Armstrong, Tuffy Rinocerul. Pe lângă o garanție a producătorului competitivă, Tuff 360 oferă, de asemenea, o garanție pentru kilometraj, până la 75.000 de kilometri, precum și o garanție de rambursare la client de 30 de zile.

Anvelope de iarna Armstrong

Cele mai performante anvelope Armstrong iarna au atât caneluri în formă de rețea, cât și caneluri circumferențiale pentru a oferi o tracțiune mai bună, manevrabilitate și evacuarea apei sau a zăpezii. Banda de rulare direcțională, designul anvelopei și canelurile funcționează împreună pentru a crește siguranța, aderența și confortul.

Modelele de cauciucuri iarna Armstrong Ski-Trac PC (PCR) și Ski-Trac HP (UHP) sunt disponibile în mai mult de 30 de dimensiuni, de la 13 până la 19 inci. Aceste anvelope performante sunt alese de clienți în special atunci când e nevoie de anvelope construite solid, rezistente la drumuri dificile și accidentate. Cele mai căutate modele de cauciucuri de iarna Armstrong sunt SKI TRAC PC 175/70 R14 84T, SKI TRAC PC 195/65 R15 91T sau SKI TRAC PC 205/55 R16 91H. Folosind anvelope Armstrong iarna,  ai siguranța unei călătorii perfecte, indiferent de vreme sau starea carosabilului.

Anvelope all season Armstrong

Gama  de anvelope Armstrong all season s-a dovedit deja a fi foarte reușită, modelele complete Blu-Trac PC Flex și Tru-Trac SU Flex sunt disponibile în 25 de dimensiuni populare, variind de la 14 până la 19 inci.  Anvelopele Armstrong Tyre prezintă un design simetric al benzii de rulare, margini teșite, nervuri interioare dinamice și un sistem de blocare automat pentru a oferi o durată de viață prelungită a anvelopei și o călătorie lină și sigură. Le poți utilize în condiții de carosabil acoperit cu zăpadă, pe vreme cu polei sau ploaie înghețată. Cauciucurile de iarnă de la Armstrong sunt fiabile și rezistente, previn acvaplanarea și asigură mereu distanța optimă pentru ca tu să frânezi autovehiculul în deplină siguranță.

Fidel moștenirii Armstrong TRU-TRAC, noile anvelope Highway Terrain oferă o capacitate mai mare de remorcare și aderență sporită în condiții de derapaj pe carosabil. Un profil curbat optimizat crește rigiditatea anvelopelor și reduce rezistența la rulare, în timp ce sistemul de blocare a zgomotului reduce uzura prematură și zgomotul de tracțiune pe drum.

Pentru o experienta de calitate, alege anvelope all season produse de Armstrong,  pentru confort și siguranță. Tehnologia de ultimă oră a producătorului a condus la producția unor anvelope de înaltă calitate, pentru cele mai bune performanțe.Dacă autoturismul tău este dotat cu anvelopele potrivite, economisești timp și bani, conduci mai confortabil și te bucuri de siguranță în orice anotimp.

Sursa de informare - site oficial
https://armstrongtyres.com/ro