Contact
contact@anvelope-discount.ro
0743.148.576
Program
L-V: 09:00-17:00 S-D: INCHIS             

Anvelope si cauciucuri Momo

Compania Momo și-a început activitatea în 1964, an în care a lansat primele volane personalizate pentru mașinile de curse. Acestea au avut un succes răsunător, în câțiva ani nume mari ale automobilismului fiind în spatele volanelor Momo. Compania a început să producă echipamente și accesorii auto pentru piața non-racing după anul 1970, fiind rapid recunoscut ca un brand auto de performanță. Produsele Momo sunt inspirate din lumea curselor auto, brand-ul contribuind la victorii din Formula 1, NASCAR și GP2 Championships. Mario Andretti, Ayrton Senna, Nigel Mansell, Nelson Piquet, Michael Schumacher, Niki Lauda și Jackie Stewart sunt doar câteva nume care s-au bucurat de victorii alături de brand-ul Momo.

Pe lângă lumea circuitelor auto, Momo a început să se impună ca un brand "performance" și pe șoselele de zi cu zi. Jantele din aluminiu, volanele și anvelolopele Momo sunt recunoscute și apreciate în special în Statele Unite ale Americii, unde Momo este prezent de câteva decenii. Anvelopele Momo sunt realizate cu aceeasi inspirație care a împins brand-ul de-a lungul timpului, experianța pe circuit fiind un atuu incontestabil.

Gianpiero Moretti a fondat compania MOMO în 1964, după ce a comandat unui meșter local să producă un volan personalizat, pentru propria sa mașină de curse. Performanța superioară a câștigat faimă în comunitatea curselor auto, inclusiv a fost apreciată de pilotul de Formula 1, John Surtees din echipa Ferrari, care a folosit-o pentru a câștiga titlul mondial în același an.

După mai mult de 50 de ani , firma continuă să construiască anvelope Momo de înaltă calitate, inspirați de moștenirea lăsată de trecutul plin de glorie, în inima curselor de formula 1.

Cu sediul în Milano, MOMO a reprezentat întotdeauna valori simple, dar puternice, pentru produsele sale: calitate înaltă, măiestrie superioară, siguranță maximă și cele mai înalte niveluri de performanță. MOMO face parte din portofoliul de mărci ale companiei MW din industriile mașinilor de curse și piese de schimb auto.

În portofoliul magazinelor online sunt azi prezente numeroase modele de cauciucuri Momo. Calitatea și durabilitatea lor, rezistența la uzură și proprietățile deosebite ale materialului din care sunt confecționate, au atras atenția clienților iar azi din ce în ce mai mulți șoferi își echipează mașinile cu anvelope produse de Momo.

Un set de anvelope vară Momo înseamnă o dotare corespunzătoare pentru sezonul cald. Modelul Momo M-30 EUROPAde diferite dimensiuni a fost dezvoltat pentru a echipa vehicule compacte pentru a rula pe carosabilul umed sau uscat, vara. Designul asimetric al benzii de rulare permite o stabilitate deosebită și un control sporit pe drumuri dificile. Proiectanții de cauciucuri vară Momo au reușit să îmbunătățească confortul în condus, combinând o structură unică și un design inovator. Acest model de anvelope oferă siguranță, calm  și performanță îmbunătățite.

Modelul de anvelope all season MOMO M4 Fourseason sunt o alegere excelentă pentru șoferii de autoturisme, oferind performanțe și confort pe tot parcursul anului. Modelul benzii de rulare în formă de V este conceput pentru a face față condițiilor dificile de iarnă și pentru a îmbunătăți rezistența la rulare, oferind o tracțiune excepțională în condiții meteorologice nefavorabile și o eficiență sporită a consumului de combustibil. Lamele de înaltă densitate și canelurile circumferențiare ajută și mai mult la manevrabilitate, pe condiții de drum umed. Un polimer de cauciuc avansat pentru toate anotimpurile permite anvelopei să rămână flexibilă într-o gamă largă de temperaturi pentru o performanță îmbunătățită în condiții meteorologice nefavorabile.. Cu dimensiuni cuprinse între 14 și 18 inch și indici de viteză T, H, V și W, aceste cauciucuri all season Momo îndeplinesc  cerințele unei anvelope construite pentru toate anotimpurile.

Modelul de anvelope de iarnă Momo NorthPole oferă performanțe excelente pe vreme dificilă de iarnă atunci când calitatea unei anvelope contează cu adevărat. Modelul direcțional al benzii de rulare ajută la menținerea contactului cu carosabilul, în condiții de iarnă, în timp ce șanțurile circumferențiare ajută la evacuarea apei departe de banda de rulare pentru o tracțiune îmbunătățită pe drumuri umede.

Nervura groasă centrală a anvelopei îmbunătățește manevrabilitatea și performanța de frânare, sporind în același timp aderența și oferind o mai mare stabilitate. Profilul în zig-zag al acestor cauciucuri de iarnă Momo ajută la îmbunătățirea tracțiunii pe vreme nefavorabilă, prin creșterea cantității de material pe marginea cauciucului, care face contact cu șoseaua, în timp ce canelurile laterale în formă de V oferă capacitatea de înlăturare a zăpezii și gheții, pentru o aderență îmbunătățită. Cu simbolul fulgului de nea care indică anvelope special construite pentru iarnă, aceste cauciucuri de la Momo sunt testate și evaluate pentru condiții severe de iarnă, cu strat mare zăpadă. Echipând autovehiculul cu acest model de cauciucuri de la Momo, vei fi sigur că poți străbate în siguranță cele mai dificile trasee pe timp de iarnă.

Folosind un design inovator al benzii de rulare și compuși avansați de silice pentru a îmbunătăți eficiența consumului de combustibil, pentru a reduce zgomotul exterior și a îmbunătăți aderența, anvelopele MOMO oferă o experiență superioară de condus, susținută de o moștenire incontestabilă a cauciucurilor cândva destinate curselor auto. Performanțele acestor anvelope le recomandă tuturor șoferilor care doresc să își doteze vehiculele cu anvelope rezistente, fiabile, cu un raport corect calitate- preț.

Plăți online securizate

Dispunem de o platformă cu un grad ridicat de securitate

Suport clienți dedicat

Echipa de suport și consiliere este mereu alături de tine

Livrare rapidă

Comanda ta este prelucrată mereu, în cel mai scurt timp

Garanția calității

Pentru noi, calitatea anvelopelor, dar și a serviciilor este mereu pe primul loc!

Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara DEBICA online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale
Cumpara online - reduceri, promotii, oferte speciale