Anvelope Toyo

Stoc actualizat la: 13.06.2024 17:00:07,
Total produse în stoc: 5 produse

Sortează după:
Tip afișare:
Anvelope Iarnă Anvelope IARNA

TOYO OPEN COUNTRY WT 2013
255/55 R18 109V
DOT 2013

145.72 Lei
0 comentarii
Anvelope Vară Anvelope VARA

TOYO PROXES COMFORT
185/55 R15 82H
DOT 2023

374.21 Lei
0 comentarii
Anvelope All Seasons Anvelope ALL SEASON

TOYO OPEN COUNTRY AT+
215/65 R16 98H
DOT 2023

518.84 Lei
0 comentarii
Anvelope All Seasons Anvelope ALL SEASON

TOYO OPEN COUNTRY AT III
255/70 R16 111T
DOT 2023

671.29 Lei
0 comentarii
Anvelope All Seasons Anvelope ALL SEASON

TOYO OPEN COUNTRY AT3
265/65 R17 112H
DOT 2023

809.52 Lei
0 comentarii

Anvelope si cauciucuri Toyo

În ianuarie 2019, compania și-a schimbat numele în Toyo Tire Corporation, reflectând faptul că afacerea a evoluat de-a lungul istoriei sale, devenind un jucător cheie în piața producătorilor de anvelope. Compania japoneză este unul dintre principalii producători de anvelope din lume, cu filiale sau agenții în peste 120 de țări din întreaga lume. Fondată în 1945, afacerea are în prezent 12.000 de angajați și are sediul central al grupului în Itami, Japonia. Activitățile de afaceri ale grupului se bazează pe două competențe de bază ale anvelopelor și tehnologiei auto.

În 2005, Toyo Tire Europe GmbH a fost înființată ca sediu european al grupului. Prezentă în Europa de peste 30 de ani în acest moment, noua structură corporativă a permis dezvoltarea unor politici de vânzări și marketing mai puternice și coordonate în întreaga regiune și a încurajat relația cu compania-mamă din Japonia.

Activitatea de bază Toyo Anvelope este dezvoltarea, producția și comercializarea de anvelope de înaltă calitate și de înaltă performanță. Gama de produse cu fațete multiple include anvelope Toyo de vară și de iarnă, anvelope 4x4 și SUV, precum și anvelope pentru autoutilitare și camioane ușoare. Gama de modele de cauciucuri Toyo este una variată, cuprinzând anvelopele Observe, Celsius, Open country, Snowprox, Proxes,Nanoenergy, Toyo, Tranpath.

Anvelope Toyo de vara

Noua generatie de anvelope vara Toyo este construită pentru bune performanțe, fiind recomandată pentru dotarea unor autoturisme moderne. Cauciucul acestor anvelope are în compoziție un adios special de silica pentru aderența crescută pe orice suprafață umedă sau uscată.

Modelele de cauciucuri Toyo de vara se caracterizează printr- o manevrabilitate deosebită, distanța optimizată de frânare și comportament exemplar în condiții de climă caldă.

Anvelopele de la Toyo asigură  stabilitate în viraje și prezintă o uzură egală pe parcursul trecerii timpului. Desenul în V cu șanțuri al acestor anvelope asigură eliminarea apei spre exterior, scăzând riscul de acvaplanare. Materialele inovatoare din care sunt realizate anvelopele Toyo aduc o rulare silențioasă indiferent de carosabil.

Nervurile paralele cu care sunt prevăzute aceste anvelope de vară diminuează uzura inegală și reduc zgomotul în mers. Carcasa simplă dar robustă a acestor anvelope, alături de distributia egală a presiunii pe zona de rulare ajută la construirea unei manevrabilități ridicate și o frânare eficace, în condiții imprevizibile de vară.

Anvelope Toyo de iarna

La Toyo ai la dispoziție o gama interesantă de anvelope Toyo iarna. Optimizat pentru aderență pe teren umed, Snowprox S954 este răspunsul pentru o gamă largă de autovehicule ce au  nevoie de cauciucuri de iarnă fiabile, de calitate.

Anvelopa Snowprox S954 oferă frânare și aderență sporită pe drumuri umede și înzăpezite. Inovațiile majore în modelul benzii de rulare și tehnologia de fabricație a cauciucului asigură o manevrare sigură și precisă a automobilului,  în condițiile tipice de iarnă . Fiind disponibilă pentru o gamă largă de mașini premium și de înaltă performanță, selecția extinsă de cauciucuri iarna Toyo include  dimensiuni de la 15 la 20 inch, cu viteze nominale de până la W.

Observe S944 este una dintre anvelope de iarna Toyo care beneficiază de tehnologia Nano Balance. Noile materiale, construcția și compușii chimici se combină pentru a oferi o conducere sigură și confortabilă, când vremea se răcește. Aceste cauciucuri iarna Toyo asigură o distanță de frânare mai mică și stabilitate sporită la manevrare în condițiile meteorologice de iarnă. Noul compus oferă performanțe bune de frânare pe drumuri umede, un echilibru bun între drenaj și performanță de tracțiune pe zăpadă sau gheață.

Anvelopa model Celsius oferă control pe tot parcursul anului, astfel încât să vă puteți relaxa și să vă bucurați de condus. Uitați de schimbarea anvelopelor sau de performanțe compromise, anvelopa Celsius AS2 este o soluție potrivită, permițându-vă să experimentați condusul în siguranță, pe toată durata sa de viață. Stabilitatea impresionantă la viteză pe tot parcursul verii, combinată cu o siguranță excepțională în timpul iernii, face din anvelopa Celsius AS2 performanța supremă. Nu puteți controla vremea, dar vă puteți echipa mașina pentru orice situație dificilă pe parcursul iernii.

Observe G3-Ice de la Toyo este o anvelopă de iarnă concepută pentru o tracțiune și frânare optimă pe gheață și zăpadă. Performanța constantă pe tot parcursul vieții anvelopei o face ideală pentru utilizare în condiții meteorologice extreme de iarnă.

Excelent de folosit în cele mai extreme condiții meteorologice, Observe G3-Ice are un model direcțional al benzii de rulare pentru a oferi cea mai bună experiență de condus, chiar și în cele mai dificile condiții, cu un confort acustic îmbunătățit.

Sursa de informare - site oficial
https://www.toyo.co.uk/