Întrebări frecvente

1. Plata
1.1. Pot cumpăra anvelope de pe site dacă nu am card sau nu doresc să-l folosesc?
1.2. Pot să plătesc în rate?
1.3. Ce înseamnă standardul 3D Secure?

1.1. Pot cumpăra anvelope de pe site dacă nu am card sau nu doresc să-l folosesc?
Puteți alege una dintre celelalte modalități de plată pe care vi le punem la dispozitie și anume: plata în numerar la sediu, plata prin transfer bancar (OP) sau plata la livrare.
1.2. Pot să plătesc în rate?
www.anvelope-discount.ro vă oferă posibilitatea achiziționării de anvelope prin intermediul serviciilor de plată cu Card Avantaj ale Credit Europe Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania.
1.3. Ce înseamnă standardul 3D Secure?
3D Secure este un standard de securitate dezvoltat de Mastercard și Visa care îți oferă posibilitatea de a utiliza o parolă suplimentară doar la plată online, pentru a preveni tentativele de fraudă. Această parolă va fi solicitată de fiecare data când vei dori să efectuezi o tranzacție la magazinele virtuale pe Internet prin intermediul cardurilor emise de banci. Procesul de activare a serviciului, nu necesită instalarea unei aplicații suplimentare pe computerul tău iar timpul alocat acestuia este foarte scurt. În acest fel răspundem cerințelor de dezvoltare a unei modalități de plată de încredere, eliminând riscul fraudelor prin copierea datelor de identificare a instrumentului de plată sau generarea aleatorie a numerelor de carduri în scopul utilizării lor pe Internet.